Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Në kërkim të një zëri të ri... Mundesi per djem dhe vajza.

 

A doni të punoni si prezantues/e dhe gazetar/e?

 

Radio Vala Rinore ju sjell një mundësi të shkëlqyer!

 

 konkurs per moderator 2016


CV-të tuaja i mirëpresim në e-mail adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Për informata shtesë numri i telefonit: 038/240-888;

 

 

Nxitoni!

Shansi është para jush! Bëhu pjesë e radios që e dëgjojnë të gjithë.

 

 

 

 

Leave a comment