Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen On:  android 2017 Android  iphone  iOS 

A është kjo macja më e madhe në botë?

Thursday, 18 May 2017 12:32

96068621 18156564 10154741805502632 987627126613656961 o

Omar është macja që besohet të jetë më e madhja në botë.


Kjo mace është e gjatë 120 centimetra dhe vjen nga Melbourne i Australisë.


Pasi që kishte fituar famë në internet, Zonja Hirst, pronare e kësaj kafshe shtëpiake, tha se World Records Guiness e kontaktuan në mënyrë që ajo t’ua dërgojë masat e maces.


Rekordin aktual të maces më të madhe, aktualisht e mban Maine Coon nga Wakefield, e që ishte 118 centimetra.

 

 

 

 96083267 08aaa23f faa2 4cdb 9ba7 2d9903848a48

Leave a comment