Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen On:  android 2017 Android  iphone  iOS 

Liam Payne nuk pëlqen muzikën solo të Harry Styles

Friday, 19 May 2017 10:12

Harry Styles and Liam Payne of One Direction


Këngëtari i njohur, Liam Payne ka folur për muzikën solo të Harry Styles, me të cilin kishin qenë bashkë në grupin e famshëm, "One Direction", duke thënë se nuk është muzika që ai e dëgjon.

Në lidhje me këngën “Sign Of The Times” të Styles, Payne tha: “E kam dëgjuar këngën, dhe do t’jem i sinqertë me ju, nuk është lloji im i muzikës”.Nuk është diçka që do ta dëgjoja, por mendoj që ai bëri një punë të madhe duke bërë atë që do”.

 

“Është qesharake pasi që Harry do ta thoshte të njejtën gjë për mua sepse ai nuk dëgjon muzikë hip-hop”, shtoi Payne.

Leave a comment