Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen On:  android 2017 Android  iphone  iOS 

Google ridizajnon emotikonët në Android O (Foto)

Friday, 19 May 2017 11:19

auto 11495185429

 

Një gjë që është e sigurt se versioni i ri i Androidit do të jetë krejt ndryshe prej sistemit të tanishëm.

Në përditësimin e sistemit Android ndryshime të mëdha janë bërë tek emotikonët.

 

Në Android Nougat, Google ka ridizajnuar të gjithë setin e emotikonave të cilat kanë ndryshuar qysh nga Android 4.4.

 

Ridizajnimi në Android 7.0 ka bërë shprehjet e fytyrave në linjë me atë që Apple po bënë në setin e emotikonave në iOS, e cila është më e popullarizuari dhe i përdoruri për momentin.

 

Android O shkon një hap më tej dhe lanson një set komplet të ri me emotikonë më të rrumbullakët që duken edhe më të ngjashëm me setin e Apple.

 

Emojipedia ka bërë një set ekskluziv të emotikonave të cilat mund të dalin në versionin final të Android O.

 

 

auto 21495185430

 

 

Leave a comment