Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs per arkitekt 20173

 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Dhimbjet e zakonshme që lidhen me 5 probleme shëndetësore serioze

Monday, 09 October 2017 16:25

dhinbjetetrt 650x358

Dhimbjet janë shpesh të vështira për t’u deshifruar, pasi shumë probleme shëndetësore përgjigjen me dhimbje në zona të ndryshme të trupit, gjë që konfuzon pacientët por jo doktorët.

Ju mund të ndjeni dhimbje në shpatull, por mos të dini se çfarë ja shkakton. Për të "përkthyer" këtë dhimbje dhe 8 të tjera lexoni më poshtë.


Problemet kardivaoskulare veç dhimbjes në kraharor mund të shkaktojnë gjithashtu dhimbje në shpatullën e majtë deri në qafë.

 

Dhimbja e veshkave shpesh ngatërrohet me dhimbjen e shpines. Dallimi mes tyre është se dhimbja e veshkave ndihet thellë në trup nën brinjë, ndërkohë dhimbja e muskujve është më sipërfaqësore.Problemet me aparatin e frymëmarrjes shoqërohen me dhimbje therëse në gjoks por që mund të përhapet dhe në kraharor apo shpatull. Shenja te tjera përfshijnë kollë dhe vështirësi në frymëmarrje.Problemet e stomakut mund të shkaktojnë dhimbje në mes të barkut mbi brinjë dhe afër të njëjtit nivel në shpinë. Dhimbjet e stomakut ose të ezofagut shpesh konfuzohen me dhimbjen e zemrës.Dhimbja në pjesën e sipërme të djathtë të barkut mund të jetë një shenjë e problemeve të tëmthit dhe të mëlçisë. Dhimbja mund të jetë në të njëjtin vend por në pjesën e prapme.

 

Leave a comment