Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs per arkitekt 20173

 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Vetitë e pazakonta të qepës

Tuesday, 10 October 2017 09:50

How Can Onion Juice Help Reduce Dandruff

Qepa është një ushqim shumë i pasur. Disa nga vetitë e saj janë me të vërtetë të pazakonta.

Për shembull, ato mund të përdoren për lehtësimin e shëndetit nga i ftohti, gripi madje edhe ethet. Gjithashtu qepët janë shumë të mira për të thithur toksinat në trup dhe kanë veti antibakteriale.


Kështu, nëse vendosni qepë në çorape ndërkohë që flini, ju do të:

 

Hiqni helmet nga trupi

 

Qepët përmbajnë përbërje squfuri, të cilat janë përgjegjëse për erën e fortë të saj. Për më tepër, këto përbërje heqin helmet nga trupi duke eliminuar toksinat e padëshiruara.

 

Hiqni erën e keqe të këmbëve

 

Qepët janë edhe një burim natyror i vetive antibakteriale dhe antifungale, që eliminojnë erën e pakëndshme të këmbëve.

 

Pastroni gjakun

 

Kur vendosni një fetë qepë në këmbën tuaj, ajo liron acid fosforik. Pastaj, ajo hyn në gjak dhe pastron gjakun që kalon nëpër vena.

 

Forconi sistemin imunitar

 

Për shkak të vetive antibakteriale dhe antivirusale, qepët luftojnë infeksionet dhe rrisin sistemin imunitar.

 

Si t’i përdorni qepët në çorape

 

Duhet ta prisni qepën në feta të holla dhe t’i vendosni ato në pjesën e poshtme të këmbëve tuaj. Më pas, vendosni një palë çorape që t’i mbani ato në vend. Duhet t’i lini ashtu brenda natës dhe t’i hiqni në mëngjes.

 

Duke e bërë këtë, qepët do të absorbojnë toksinat, do të pastrojnë ajrin rreth këmbëve dhe do të eliminojnë bakteret.

 

Leave a comment