Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +381(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       

konkurs per arkitekt 20173

 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

James Franco vuan nga kriza e moshës së mesme

Thursday, 12 October 2017 14:53

845875218

Aktori i famshëm James Franco si duket po kalon një periudhë krize dhe kjo pikërisht për shkak të moshës së tij.


Franco gjatë një interviste tha se ka ndryshuar shumë gjatë vitit të kaluar dhe se i gjithë ndryshimi vjen si pasojë e moshës së mesme.


“Kam pësuar ndryshime vitin e kaluar. Nuk kam dal nga kisha dhe të blej Ferrari, por ishte një periudhë e vështirë për të kuptuar kuptimin e vërtetë të gjërave” tha James i cili mbush 40 vjeç në prill të vitit të ardhshëm.


“Mua më kanë njohur si një djalë që ka bërë shumë gjëra” tha aktori.


Aktori përveç punës në Hollivud, ka ndjekur edhe pasionet e tij si poezinë, fotografinë e mësimdhënien.


James mendon se ka kaluar nëpër shumë faza gjatë jetës së tij dhe kjo krizë e moshës së mesme është vetëm njëra nga periudhat që duhet kaluar patjetër. /radiovalarinore/

 

Leave a comment