Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Konkurs për Arkitekt dhe Inxhinier të Makinerisë

artikull sponsorizuar konkurs arkitekt green

Mundësi e mirë për të gjithë ata që janë kreativ, të talentuar, dhe që kanë njohuri në programet ArchiCAD, Adobe Photoshop, 3ds max.

Kompania Green shpall konkurs për Arkitekt dhe Inxhinier të Makinerisë. Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre në adresën: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Për më shumë informata kontaktoni në 038 240 888