Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Shenjat e qarta të kancerit në mushkëri

Thursday, 09 November 2017 10:20

mush

Kanceri në mushkëri është një nga llojet më të rrezikshme të kancerit – me mijëra njerëz në botë që diagnostikohen çdo vit.

Një kollë e thjeshtë, një ndjenjë lodhjeje dhe humbja e apetitit mund të ngatërrohen me ndonjë virus dhe madje edhe grip.

 

Por këto simptoma mund të jenë gjithashtu edhe shenjë e diçkaje më serioze – sidomos pasi simptomat e këtij kanceri nuk vërehen shumë derisa sëmundja të përparojë.

 

Kështu, cilat janë shenjat që duhet t’i dini të kësaj sëmundjeje?

 

Më poshtë i kemi renditur tetë shenjat kryesore të treguara nga ekspertët botëror të mjekësisë.

 

Simptomat e kancerit në mushkëri përfshijnë:

 

–Të kesh kollë shumicën e kohës

–Një ndryshim në kollën që e keni pasur për një kohë të gjatë

–Shkurtim i frymëmarrjes

– Kollë me sekrecione me shenja të gjakut në të

– Dhimbje në gjoks ose shpatull

–Humbje të apetitit

–Lodhje

–Humbje peshe.

 

 

Leave a comment