Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ushqimet që parandalojnë lodhjen

Monday, 13 November 2017 10:16

auto why does coffee make me tired1510558191

Nëse nuk mund ta tejkaloni ditën pa bërë një sy gjumë apo edhe pa dozën e madhe të kafesë, ju mund të vuani nga lodhja.

Faktorë të ndryshëm për lodhjen tuaj mund të jenë stresi, mangësia e gjumit apo ushqimit, ngarkesa në punë ose ndonjë sëmundje.

 

Konsumimi i disa ushqimeve mund t'u ndihmojë të menaxhoni mirë lodhjen tuaj dhe të riktheni energjinë që ju mungon.

 

Drithërat, fasulet, spinaqi, portokalli dhe gjithsesi konsumi i mjaftueshëm i ujit janë disa nga ushqimet që rekomandohen kur ndjeheni të lodhur dhe pa energji.

 

Mundohuni që këto ushqime të jenë pjesë e menysë suaj ushqimore.

 

 

Leave a comment