Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Bella dhe Gigi Hadid prezantojnë kushërirën modele (Foto)

Tuesday, 14 November 2017 10:03

auto gettyimages 635522792 15103204101510646003

Dy nga modelet më të njohura në botë, motrat Bella dhe Gigi Hadid, nuk janë të vetmet modele në familjen e tyre.

Joann van den Herik, 18 vjeçare, është kushërira e tyre e cila po ashtu është modele.

 

Ajo ka nënshkruar marrëveshje me kompaninë Ndërkombëtare të Modelimit dhe Maxime Models, si modele me madhësi plus.

 

Joann është nga Holanda, për këtë arsye nuk arrin të takohet shpesh me Bella dhe Gigi Hadid, por megjithatë ato kanë treguar se kanë raporte shumë të mira mes tyre.

 

18 vjeçarja është modele e njohur në vendin e saj, e para së gjithash ajo ka thënë se ëndrra e saj më e madhe është realizuar, siç thotë ajo, të jetë modele e madhësisë plus.

 

 

auto 41510646032

 

 

auto modele1510646030

Leave a comment