Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Jason Aldean kujton sulmin në Las Vegas

Tuesday, 14 November 2017 10:42

512bfef3be8177a1eca54fc1500ab6b459e4bbaf0f4d8ffe9888c36954b33eb4

Jason Aldean ka kujtuar momentin e sulmit në Las Vegas, gjatë një interviste të tij të parë që prej tragjedisë e cila ndodhi muajin e kaluar.

40-vjeçari thotë se fillimisht nuk e kuptoi që po ndodhnin të shtëna.

 

“Në vëmë diçka në vesh kur jemi në skenë. Dhe me të vërtetë të gjithë atë që mund të dëgjoni është muzika”, tha artisti.

 

Jason shtoi se pas herës së tij të dytë në skenë, njëri prej anëtarëve të grupit të tij i tha atij të dilte jashtë skenës.

 

“Kur u ktheva dhe e shikova, anëtari im i grupit ishte drejtuar pas meje dhe më thoshte të ik. Edhe sigurimi po vraponte në skenë duke më thënë të vrapoja dhe unë”, kujtoi Jason.

 

Në këtë sulm, vdiqën 58 persona dhe mbi 500 të tjerë u plagosën.

 

 

Leave a comment