Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Facebook prezantoi Messenger Kids

Tuesday, 05 December 2017 10:57

https 2F2Fblueprint api production.s3.amazonaws.com2Fuploads2Fcard2Fimage2F6673242Fd1fc1027 667f 4a94 8b21 386bf41f77c0

Sapo të instalohet aplikacioni mund të kontrollohet nga llogaria e Facebook e një të rrituri i cili duhet të aprovojë njerëzit me të cilët mund të flasë.

Facebook ka krijuar një version të aplikacionit Messenger për fëmijët nga mosha 6 vjeç, një lëvizje shqetësuese sidomos për ata prindër që nuk duan ekspozimin e fëmijëve të tyre në këtë moshë në median sociale.


Me Messenger Kids fëmijët mund të bisedojnë, dërgojnë foto, video dhe mesazhe me tekst të cilat aprovohen nga prindërit e tyre.


Rrjeti social tha se kishte parë një nevojë të shtuar për një aplikacion komunikimi me të cilin fëmijët mund të lidhen me njëri tjetrin dhe njerëzit më të dashur të tyre i cili gjithashtu ka një farë kontrolli prindëror.


Vetëm fëmijët e moshës 13 vjeç e sipër mund të kishin një profil në Facebook ndërsa aplikacioni i ri është thjeshtë një mjet komunikimi dhe jo një Facebook për fëmijët nën këtë moshë.

 

 

Leave a comment