Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Vaji i peshkut, i domosdoshëm për të gjithë

Wednesday, 06 December 2017 10:37

omega 3

Vaji i peshkut, i cili ka shumë efekte të shëndetshme për organizmin tonë, fitohet nga mëlçia e peshqve që jetojnë në detet e ftohta.

Rekomandohet për konsum, sepse përmban acide yndyrore omega-3.

 


Këto acide peshqit i marrin nga algat, të cilat i konsumojnë si ushqim.

 


Acidet yndyrore Omega-3 që ndodhen në vaj, ndihmojnë në përmirësim të nivelit të kolesterolit dhe prarandalim të sulmit në zemër, zvogëlim të rrezikut nga kanceri i gjirit, suplement për nënat shtatzëna i cili ndihmon në zhvillimin e trurit të embrionit.

 

 

Ky vaj është i shëndetshëm për njeriun dhe këshillohet të përdoret gjatë periudhës vjeshtë – dimër.

 

 

 Leave a comment