Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Padi ndaj Reese Witherspoon

Thursday, 07 December 2017 10:08

reese witherspoon 2 825x580

Reese Witherspoon është paditur në lidhje me produksionin e filmit “Gone Girl”.

Leslie Weller ka thënë që ajo e ka shkruar një skriptë për shfaqjen “Out of the Blue” në vitin 2005, e sipas saj libri “Gone Girl” i publikuar në vitin 2012 është marrë nga shkrimi i saj.

 

Sipas Weller shkrimi për shfaqjen dhe libri kanë strukturën e njëjtë.

 

Ajo gjithashtu është duke paditur është autorin e librit, Gillian Flynn si dhe regjisorin filmit David Fincher.

 

 

Leave a comment