Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

“Silence Breakers” – Persona të Vitit nga Times (Foto)

Thursday, 07 December 2017 10:12

tdy news time poty 171206 1920x1080

The “Silence Breakers” të cilët e kanë bërë publike historinë e tyre rreth sulmeve seksuale, janë emëruar Personazhe të Vitit nga revista Time.

Shumë gra kanë folur publikisht që nga muaji tetor rreth sjelljeve të këqija seksuale nga dhjetëra njerëz të profilit të lartë në botën e showbizit, media, biznes dhe sport.

 

Times ka vlerësuar ata që e kanë dhënë zërin për të hapur sekrete, për t’i shtyrë rrjetet pëshpëritëse në rrjete sociale, për të na shtyrë të gjithë ne që të ndalojmë së pranuari të papranueshmen.

 

Kopertina e revistës përbëhet nga Ashley Judd, Taylor Swift, Susan Fowler dhe të tjerë që kanë thënë se ishin ngacmuar.

 

1206 time person of the year silence breakers 4

 

 

Leave a comment