Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

iPhone X rangohet nën modelin iPhone 8

Thursday, 07 December 2017 10:37

iphone x vs iphone plus

Deri tash testet dhe impresionet kryesisht shkuan në favor të telefonit të ri iPhone X dhe duket se pajisja është pranuar më mirë nga përdoruesit se sa iPhone 8.
Por, Consumer Reports ka qëndrim tjetër dhe në raportin e vet ka ranguar iPhone X nën modelet iPhone 8.

Sipas testimit të tyre, iPhone X ka marrë rekomandimin e organizatës Consumer Reports, por është theksuar se përdoruesit që dëshirojnë të kursejnë para, është dashur të vendosin ndërmjet iPhone 8 ose 8 Plus.

 

Arsye, përveç çmimeve të ulëta, janë edhe puna e baterisë, si dhe qëndrueshmëria.

 

Consumer Reports në testin e vet ka gjetur se iPhone X arrin të qëndrojë 19,5 orë me një mbushje të baterisë, derisa iPhone 8 Plus qëndron 21 orë.

 

 

Leave a comment