Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Lindsay e do “Mean Girls 2”

Thursday, 07 December 2017 12:16

lindsay lohan 1364060191

Lindsay Lohan është ende duke luftuar për një vazhdim të “Mean Girls”, filmit që asaj i dha famë të jashtëzakonshme dhe e bëri një ndër aktoret e reja më të paguara në botë.

Këtë gjë aktorja e ka thënë serish, duke pretenduar se vazhdimi i filmit mund të ketë një sukses të jashtëzakonshëm që do të mbahej në mend gjatë.


“Mean Girls 2”, kjo është ëndrra ime”, tha Lindsay duke vazhduar: “Ne kemi nevojë për Rachel McAdams! Ne kemi nevojë për ta parë edhe një version të këtij filmi”.


Aktorja e ka pranuar se ky film i ka ofruar asaj shansin e madh që të jetë kjo që është.

 

 

 

 

 

Leave a comment