Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Vaji i kokosit mund të zvogëlojë rrezikun e sëmundjeve të zemrës

Wednesday, 10 January 2018 12:21

vaji i kokosit

Është konsideruar si “superushqim” i cili mund të përdoret edhe në produktet e bukurisë.

Pra për vajin e kokosit, ekspertët kanë debatuar shumë në lidhje me faktin se a është i mirë apo jo ky vaj.

 

Sipas disa studimeve të realizuara nga Universiteti i Kembrixhit, është gjetur se vaji i kokosit mund të ulë rrezikun e sëmundjeve të zemrës nëse përdoret çdo ditë për vetëm katër javë.

 

Përveç kësaj vaji i arrës së kokosit ka vlera të shumta për shëndetin e njeriut si në profilaksi, ashtu edhe në kurimin e mjaft sëmundjeve, veçanërisht për lëkurën.

 

Vaji i arrës së kokosit është një antioksidant i fuqishëm, duke mbrojtur organizmin nga radikalet e lira, të cilat shkaktojnë plakje dhe degradim të organizmit në përgjithësi.

 

 

Leave a comment