Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Apple publikoi iOS 11.2.2 për të eliminuar efektin Spectre

Thursday, 11 January 2018 11:18

ios1125beta 800x500

Apple publikoi një përditësim sigurie i cili duhet të rregullojë problemet që mund të shkaktohen nga dobësia kritike e sigurisë quajtur Spectre.

Kjo dobësi u zbulua së bashku me Meltdown në ditët e para të Janarit. Një tjetër ditë, një tjetër përditësim sigurie. Kësaj here është rradha e iPhone, iPad dhe iPod Touch.

 

Apple e përshkruan kështu përditësimin: “iOS 11.2.2 përmban përditësime sigurie për Safari dhe WebKit për të eliminuar efektet e Spectre.”

 

Apple rekomandon përditësimin për të gjithë përdoruesit.

 

Për ta shkarkuar navigoni në Settings > General > Software Update. Përditësimi peshon 75MB dhe mund të shkarkohet edhe përmes iTunes.

 

 

Leave a comment