Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Akuzohet edhe James Franco!

Thursday, 11 January 2018 16:35

james franco faces sexual misconduct allegations


Pesë gra po akuzojnë James Francon për sjellje të pahijshme seksuale në Los Angeles, duke përfshirë katër gra që morën klasa aktrimi me kandidatin e ‘Oscarit’.

Sarah Tither-Kaplan pretendon se një video e papërmbajtur e saj e bërë për klasën e Franc në “Studio 4” është ngarkuar pa dijeninë e saj paraprake ose pëlqimin.

Ajo gjithashtu po pretendon se Franko hoqi rojet plastike gjenitale që disa aktore kishin veshur për një skenë lakuriqe orgjie në filmin e tij “The Long Home”.

Violet Paley, 23 vjeç, thotë se kishte një marrëdhënie romantike me Francon në vitin 2016, gjatë së cilës aktori e detyronte atë të bënte seks oral me të në veturën e tij.

Hilary Dusome dhe Natalie Chimel thanë se Franco nxori jashtë një seri videosh të realizuara në një klub striptizmi, pa dijeninë e tyre.

Franco i mohoi të gjitha këto pretendime përmes avokatit të tij dhe të hënën i thirrur nga Gjykata, deklaroi se pretendimet e tilla janë ‘jo të sakta’.


Leave a comment