Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Chris Brown mund të përballet me akuza shkaku i kafshës shtëpiake!

Friday, 12 January 2018 15:23

pri 64138725 e1515754980231

Këngëtari i famshëm, Chris Brown kohë më parë i ka dhuruar vajzës së tij një majmun për ta mbajtur si kafshë shtëpiake dhe kjo mund t’i sjellë shumë probleme.


Sipas TMZ, këngëtarit i duhet një leje speciale për të mbajtur kafshë shtëpiake në Kaliforni.


Mbajtja e një majmuni si kafshë shtëpiake në Kaliforni është e paligjshme dhe sipas raportimeve Chris përveç që e ka shkelur ligjin, ai madje me krenari ka treguar që ka një kafshë të ndaluar shtëpiake.


Ndërsa ai mund ta ketë shkelur ligjin që nuk është fare gjë e mirë, Brown ka marrë kritika edhe për faktin se ai po e lejon fëmijën afër një kafshe që ka mundësi të jetë e rrezikshme për vajzën e tij. /radiovalarinore/

 

 

Leave a comment