Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kështu mund ta ndaloni dhimbjen e dhëmbit menjëherë

Friday, 09 February 2018 11:20

qepa1

Nëse keni dhimbje të dhëmbëve, vendosni një fetë të qepëve në dhëmbë. Dhimbja do të zhduket menjëherë.


Gjithçka që duhet të bëni është që ta leni fetën e qepës për disa minuta në dhëmb.

 

Arsyeja për këtë është shumë e thjeshtë. Qepët kanë përmbajtje anti-septike dhe anti-inflamatore.

 

Pasi kafshoni një qepë, ajo lëshon lëngun e saj në gojën tuaj, ku përmes këtij lëngu ju mund të luftoni me sukses çdo inflamacion dhe baktere të dëmshme.

 

Në të njëjtën kohë zvogëlon edhe dhimbjen.

 

 

Leave a comment