Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ndotja akustike lidhet me sëmundjet e zemrës

Friday, 09 February 2018 16:15

auto_zhurma_11518175060.jpg

Zhurma e përditshme nuk është e keqe vetëm për veshët tuaj.

Por një studim i ri thotë se ndotja akustike është e keqe edhe për zemrën tuaj, shkruan Medical.

 

“Nuk ka asnjë dyshim se zhurma ju sëmur”, ka thënë njëri prej hulumtuesve.

 

Njerëzit dhe kafshët të cilët janë të ekspozuar në vazhdimësi në zhurmë, kanë mundësi më të lartë që të preken nga sëmundjet e zemrës, si: rregullimi koronar arterial, hipertensioni arterial, sulmet dhe dështimi i zemrës.

 

Leave a comment