Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Si të ktheni dizajnin e vjetër të Snapchatit në iPhone

Monday, 12 February 2018 10:23

auto snapchat logo mobile iphone1518375509

Ndryshimet janë të mira, por nuk priten përherë siç parashikohen. Përditësimi i fundit i Snapchatit është një shembull i tillë.

Përdoruesit kanë kërkuar vazhdimisht të kthejnë dizajnin e vjetër duke u ankuar në atë të riun.

 

Për ta kthyer këtë në iOS tashmë ekziston një zgjidhje.

 

Sipas “betanews”, përdoruesit e iPhonet duhet të bëjnë këto veprime:

 

Fshij Snapchat

 

Në Settings – iTunes and App Store – ndal përditësimin automatik

 

Merreni sërish Snapchatin

 

Para se të hyni shkruani e-mailin dhe klikoni që keni harruar fjalëkalimin

 

Risetoni fjalëkalimin përmes telefonit dhe kur të rikyçeni do të gjeni versionin e vjetër.

 

 

Leave a comment