Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Princ Harry dhe Meghan Markle vazhdojnë vizitat para martesës

Tuesday, 13 February 2018 17:23

Britain Royal Engagem NH
Princi Harry dhe Meghan Markle duken shumë bukur sot derisa arrijnë në kështjellën e Edinburgut në Skoci.Çifti kaloi disa minuta duke folur me njerëzit të shumtë që ishin mbledhur para kështjellës për ti pritur ata që të kalojnë në pistën e famshme të One O'Clock të kësaj kështjelle.

Vizita në Skoci është eventi i katërt publik i çifti pas atyre në Nottingham, Brixton në jug të Londrës dhe Cardiff.

Të gjitha këto ceremoni janë pjesë e angazhimeve të tyre publike në prag të dasmës së tyre e cila do të bëhet me 19 maj. /radiovalarinore/

Leave a comment