Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Rachel Brosnahan pjesë e emisionit “Tonight show”

Tuesday, 13 February 2018 17:27

rachel brosnahan variety facetime interview

Aktorja amerikane Rachel Brosnahan ishte pjesë e emisionit televiziv “Tonight show” me moderator Jimmy Fallon.

Ajo gjatë emisionit televiziv tregoi shumë për profesioni e saj por edhe vendin ku e ruan çmimin e marr në ceremoninë “Golden Globes” .


Aktorja 27-vjeçare tha se në Nju Jork nuk ka vend të veçantë për ta ruajtur një çmim të tillë, për këtë arsye ajo çmimin e ruan në një raft në shtëpinë e saj.

 

"Ne jetojmë në Nju Jork dhe nuk ka një hapësirë shtesë dhe të veçantë për të ruajtur këtë çmim. Për këtë ai ruhet në raftin e vetëm që ishte në dispozicion në shtëpinë time ", tha Rachel.


Aktorja gjithashtu gjatë emisionit luajti një lojë bashkë me Jimmy Fallon kundër shokëve Andrew Garfield dhe Steve Higgins. /radiovalarinore/

 

 

Leave a comment