Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Sa zgjasin simptomat e nikotinës pas lënies së duhanit?

Friday, 09 March 2018 11:20

auto Duhani1424851746

Lënia e duhanit është një nga proceset më të vështira për duhanpirësit.

Simptomat e largimit të nikotinës siç janë irritimi, energjia e ulët, uria, kokëdhimbja dhe ndryshimi i disponimit, mund të zgjasin deri në tre muaj.

 

Vetë nikotina largohet nga trupi brenda 72 orëve pasi që keni lënë duhanin, ndërsa simptomat zbehet për 2-3 ditë.

 

Megjithatë për t’u larguar tërësisht ka nevojë që të kalojnë 2 deri në 3 muaj, megjithatë kjo kohë dallon nga personi në person.

 

 

Leave a comment