Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Lëngu më i mirë për mëngjes

Monday, 12 March 2018 10:31

Clean Your Lungs in Just 3 Days RECIPE 11 660x330

Çfarë të pini në orët e hershme të mëngjesit për të qenë vital dhe mirë të disponuar?

Nutricistët përgjigjen rreth kësaj, e ky lëng mund të përgatitet menjëherë në mëngjes e të jeni në vullnet të mirë derisa nuk i bën dëm as shëndetit e as linjave vitale.

 

Nuk ka më mirë pra. Bëhet fjalë për koktejin me pemë dhe perime për të cilat duhet të janë me ngjyrë të gjelbër. Mjafton që në blender përzieni pemët e preferuara, fruta mali dhe perime.

 

Një koktej i tillë sjell dobi për shëndetin, ju furnizon me energji.

 

Leave a comment