Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Apple patenton tastierën rezistuese ndaj pluhurit (Foto)

Monday, 12 March 2018 10:43

104775290 2ED5 BL Apple 101617.1910x1000

Kompania Apple ka zgjidhur problemin e tastierës në laptopët e vet.

Laptopët e Apple për shkak të profilit të hollë përballeshin me papastërti dhe pluhur.

 

Ajo së fundi ka patentuar tastierën e cila është rezistuese ndaj pluhurit, madje e mbrojtur edhe nga depërtimi i ujit.

 

Tastiera e re është e hollë dhe ofron një kohë të shpejtë përgjigje në mes të tasteve.

 

d29ae5363413d056f88757c9c42182da

 

 

Leave a comment