Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Bon Iver publikojnë datat e turneut për Amerikën Veriore

Tuesday, 13 March 2018 15:09

bon iver justin vernon live 2017 a billboard 1548

Grupi indie folk “Bon Iver” kanë publikuar datat e reja të turnet për Amerikën Veriore që do të zhvillohet gjatë muajve të ardhshëm.

Shumica e datave përfshijnë fundin e muajit maj, ku këtu hyjnë edhe 3 koncerte në Kanada.

 

Vokalisti Justin Vernon dhe grupi i tij, nga lista e datave të publikuara shihet se do të performojnë duke filluar me datën 24 maj në Portland , dhe duke e përmbyllur turneun e tyre me 8 gusht në Santa Barbara.

 

Grupi amerikan, fitues i dy çmimeve Grammy, janë emëruar “Bon Iver”, sipas fjalës franceze, që do të thotë “Dimër i mirë”. /radiovalarinore/

 

Leave a comment