Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Konsumimi i tepërt i sheqerit mund të dëmtojë trurin

Tuesday, 13 March 2018 16:00

06 sugar risks eating twice as much as you should

Konsumimi i sheqernave të caktuara mund të zvogëlojë në mënyrë drastike performancën tuaj njohëse, thuhet sipas studimit të ri.

Studimet e mëparshme kanë eksploruar ndikimin pozitiv që mund të ketë glukoza në trurin tuaj, dmth përmirësimin e kujtesës tuaj.

 

Megjithatë, konsumi i sheqernave të tjera, si fruktoza dhe saharoza, mund të ketë një efekt të kundërt.

 

Studiuesit nga Universiteti i Otago në Zelandën e Re vendosën të shqyrtojnë se si sheqernat e zakonshme ndikuan në aftësitë e 49 njerëzve për të kryer detyra njohëse.

 

Leave a comment