Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ushqimet që nuk duhet t’i mbani në frigorifer

Saturday, 07 April 2018 15:11

Simple Fridge Maintenance Continued FEATURE

Janë një numër i ushqimesh që mund të mos e keni ditur se nuk duhet mbajtur në frigorifer.

Ju njoftojmë me disa nga to:

 

Buka

 

Nëse e fusni bukën në frigorifer, e cila nuk rekomandohet të bëhet nëse e konsumoni shpesh, ajo do thahet shumë shpejt, transmeton Indeksonline.

 

Hudhra

 

Edhe pse hudhrën e rekomandojmë që të përdoret sa më shumë për efektet e saj. Në momentin që ju e fusni atë në frigorifer, çdo ushqim që ndodhet aty do marrë erë hudhre.

 

Patatet

 

Vendosja e patateve në frigorifer nuk është gjithashtu një ide e mirë, sepse do të rezultojë në më shumë niseshte.

 

Mjalti

 

Mjalti në frigorifer kristalizohet. Dhe do e keni shumë të vështirë ta konsumoni sepse do jetë ngrirë.

 

Domatet

 

Kur mbahen në frigorifer domatet fillojnë ta humbin shijen. Prandaj edhe ato duhet t’i mbani larg nga frigoriferi.

 

Leave a comment