Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Farat e kungullit, përfitimet për shëndetin

Monday, 09 April 2018 11:13

20170306114614361
Farat e kungullit janë të pasura me yndyrë të mirë omega-6, për shkak se nga 13g të yndyrës që përmbajnë, 6g janë omega-6.

Përveç kësaj, farat e kungullit sigurojnë 5g karbohidrate, 1.7g fibra, vitamina K, fosfor, hekur, magnez, zink, vitaminë B12 dhe flavonoidë antioksidues, të gjitha me vetëm 151 kalori.

 

Mund të ndihmojë në zvogëlimin e rrezikut të kancerit të prostatës dhe kancerit të gjirit.

 

Ndihmon për të përmirësuar funksionin e prostatës dhe fshikëzën.

 

Janë të pasur me triptofan, amino acid thelbësor, i cili është shumë i rëndësishëm pasi konvertohet në serotonin në trup dhe rregullon humorin dhe gjumin e qetë.

 

Përmbajtja e lartë e magnezit ndihmon në ruajtjen e shëndetit të kockave dhe funksionimin e muskujve dhe zemrës.

 

 

Leave a comment