Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Apple lëshon edhe modelin "Red" të iPhone 8 dhe 8 Plus (Foto)

Tuesday, 10 April 2018 10:51

iphone 8 red

Vitin e kaluar, Apple ndërpreu variantet e kuqe të 7 dhe 7 Plus, pasi që 8, 8 Plus dhe X dolën në shtator, kështu që këto modele të reja mund të jenë në shitje vetëm për më pak se gjysmë viti.

Ashtu si me modelet e iPhone 7 të njoftuara në të njëjtën kohë gjatë vitit të kaluar, Apple po punon me Produktin (DAR), një organizatë që bën fushatë për të luftuar HIV dhe AIDS në Afrikë.

 

Një pjesë e të ardhurave nga shitjet e telefonave do të shkojnë në bamirësi.

 

Por ndryshe nga modelet e bardha të mbyllura të vitit të kaluar, iPhone 8 i kuq ka një panel të zi përpara.

 

iphone red airpods

 

 

Leave a comment