Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Nicki Minaj ka krahasuar lidhjen e saj me Drake me një çift të vjetër

Friday, 13 April 2018 14:43

sei 7207782

Marrëdhënia mes Nicki Minaj dhe Drake ka qenë gjithmonë e mirë edhe pse herë pas here ata janë grindur.


Së fundmi Nicki ka folur në lidhje me miqësinë që ka tani me Drake, por si duket ky i fundit vazhdimisht e ngacmon atë.


“Ai gjen gjithmonë një arsye për të mos qenë miku im. Ne jemi si një çift i martuar” ka thënë Nicki gjatë një interviste.


Nicki Minaj dhe Drake kanë pasur disa bashkëpunime ndërsa një ndër to është edhe kënga “Anaconda” e lansuar në vitin 2014. /radiovalarinore/

 

 

Leave a comment