Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kanye West po shkruan libër

Saturday, 14 April 2018 10:41

kanye west 2015 a billboard 1548

Reperi Kanye West është duke shkruar një libër në të cilin bëhet fjalë për obsesionin e shoqërisë me fotografitë.


Sipas reperit libri ka të bëj me atë se sa njerëzit janë të obsesionuar pas fotografive dhe sa shumë njerëzit jetojnë në kujtime.


“Po e shkruaj një libër filozofik tani të quajtur ‘Break The Simulation, ose le të themi vetëm koncept sepse nganjëherë filozofia tingëllon e rëndë. E kam këtë koncept për fotografitë, se si njerëzit janë të obsesionuar me fotografi, sepse të nxjerr nga e tashmja dhe të dërgon në të kaluarën dhe në të ardhmen” u shpreh West për Hollywood Reporter.


Të kujtojmë se bashkëshortja e West, e famshmja Kim Kardashian ka një libër tashmë të botuar i cili përmban vetëm fotografi selfie. /radiovalarinore/

 

 

Leave a comment