Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Rëndësia e magnezit në ushqim

Wednesday, 09 May 2018 10:11

magnezi ushqimet

Magnezi është një ndër shtat mikroelementet themelore të rëndësishme për funksionim normal të organizmit, mirëpo hulumtimet tregojnë që më shumë se 50 për qind e popullatës e marrin këtë mineral në sasi më të vogël se që është e nevojshme.


Simptomat e para të mungesës së magnezit në organizëm janë: shqetësimi, sindroma e këmbëve jo të qeta dhe shfaqja e ngërçeve, pagjumësia, problemi me gjumin dhe lodhja.


Magnezi ndihmon në këto situata:


Dhembja e kokës
Ngërçet
Nervozizmi
Pagjumësia
Mbron zemrën
Lodhja kronike

 

 

Leave a comment