Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Instagram e lëshoi sot një veçori të re

Friday, 11 May 2018 10:33

instagram emoji slider facebook image

Instagram njoftoi një veçori të re interaktive sot të quajtur “Emoji Slider”.


Emoji Slider është i ngjashëm me atë të sondazhit , por lejon më shumë përgjigje.


Funksioni i ri është pjesë e përditësimit të versionit të Instagram 44, i cili mund të shkarkohet në App Store dhe Google Play.


Kjo veçori është lehtë e funksionueshme dhe se mund të shikoni rezultatet e saj në storie.

 

 

Leave a comment