Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Linja ajrore e vë Wi-Fi në aeroplan

Saturday, 12 May 2018 11:39

5af5ac0a6c41a6bd058b47a7 750 563

Linja e famshme amerikane, “Spirit” ka vendosur që të fusë Wi-Fi në aeroplanët e tyre.


Me anë të një njoftimi “Spirit Airlines” njofton se që nga fundi i këtij viti të gjithë aeroplanët do të pajisen me Wi-Fi për pasagjerët e tyre.


Qasja në rrjet do të jetë me pagesë me çmim 6.50 dollarë për fluturim.


Kompania bën të ditur se internetin do ta siguroi përmes satelitëve të Ka-Band dhe se do të jetë internet i shpejtësisë së lartë.

 

 

Leave a comment