Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Të mirat e hurmave

Monday, 14 May 2018 11:10

201705121358379381057

Besimtarët mysliman gjatë muajit Ramazan konsumojnë hurma sepse sipas disa të dhënave, konsumimi i tyre është me rëndësi te bëhet çdo ditë për shkak se këto fruta të viseve të ngrohta janë të pasura me shumë vlera ushqyese.


Hurmat stimulojnë funksionimin e rregullt të organizmit për shkak të përbërjes së tyre me vitamina, minerale dhe fibra të shumta.


Disa nga përfitimet kryesore janë se ndihmojnë në problemet me kapsllëk, ndihmojnë në luftimin e çrregullimeve të zorrëve, anemisë, kancerit të barkut etj.


Sipas studimeve të fundit është arritur në përfundim se këto fruta ndihmojnë në parandalimin e kancerit abdominal dhe stimulojnë zhvillimin e muskujve.

 

 

Leave a comment