Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Samsung lanson LED që përmirëson rritjen e bimëve

Monday, 14 May 2018 11:15

180509 led 1

Samsung ka njoftuar një paketë të re Red LED që përmirëson rritjen e bimëve. LH351B Red lëshon valë të kuqe në një rreze 660 nanometer (nm) që përmirëson fotosintezën.


Ekziston edhe LG351B Red, i cili konsumon më pak dhe në mënyrë efektive kryen ngrohje për të lejuar fermat të ulin shpenzimet, thotë Samsung.


Produktet LED do të jenë të përdoren në ferma për të përmirësuar rritjen e bimëve dhe për të kursyer energji.

 

 

Leave a comment