Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Ushqimet që djegin kaloritë në mënyrë natyrale

Tuesday, 15 May 2018 12:06

greipfrutas 75127896

Vitet e fundit në treg ka një sërë produktesh që ndihmojnë në djegien e yndyrave të trupit, duke zvogëluar kështu dhe kilogramët e tepërt.


Por shumë prej tyre kanë edhe përbërje kimike, që mund të shkaktojnë efekte sekondare me kalimin e kohës.


Prandaj është mirë të përdorim produkte natyrale për të djegur yndyrën. Por problemi është që jo çdo organizëm i përthith në mënyrën më të mirë të mundshme dhe shumë prej tyre kanë rezultate minimale.


Këto quhen ushqime që djegin yndyrat, pasi përshpejtojnë metabolizmin.


Disa nga këto ushqime janë: çaji i gjelbër, greipfruti dhe speci i kuq.

 

 

Leave a comment