Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Daniel Craig më i pasuri i filmave James Bond

Tuesday, 15 May 2018 15:01

daniel craig 007 james bond

Aktori i famshëm, Daniel Craig është shpallur aktori më i pasur në radhët e filmave James Bond.


Sipas listës së publikuar nga Sunday Times, ai dhe bashkëshortja Rachel Weisz kanë një pasuri prej 141 milion euro.


Kjo ka bërë që ai të jetë në top pesë aktorët më të paguar në botën e filmit.


Një ndikim të madh në pasurinë e tij, pati pas nënshkrimit të kontratës për filmin e 25-të të agjentit të famshëm, James Bond (007), e cila kap vlerën e 113 milionë eurove.


Ky film pritet të dalë në kinematë e Mbretërisë së Bashkuar në fillim të muajit nëntor të vitit 2019.

 

 

Leave a comment