Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Sam Allardyce është larguar nga roli i trajnerit të Evertonit

Wednesday, 16 May 2018 13:09

Sam Allardyce 169 2400x1350 Everton

Gjiganti i Premierliges e ka shkarkuar trajnerin Sam Allardyce, duke thënë se ai nuk ishte në planin afatgjatë të klubit.


Denise Barrett-Baxendale, shefi ekzekutiv i Evertonit, përmes një komunikatë për media ka thënë : “Në emër të kryetarit, bordit të drejtorëve dhe Mishirit, dua ta falënderoj Samin për punën që e ka bërë në Everton gjatë shtatë muajve të kaluara. Sam u soll në klub në një kohë sfiduese sezonin e kaluar për të na ofruar qëndrueshmëri dhe ne i jemi mirënjohës për këtë”.

 


“Megjithatë, kemi marrë vendim që, si pjesë e planit tonë afatgjatë, do ta emërojmë një trajner të ri këtë verë”, shtoi shefi i Evertonit.

 

 

Leave a comment