Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Adele mund të bëhet edhe aktore

Wednesday, 16 May 2018 14:40

184A12EF000005DC 0 image a 3 1526458438427

Këngëtarja Adele sipas burimeve të DailyMail ka marrë ofertë për të luajtur një rol në njërin nga filmat e Disney.


Për filmin e ardhshëm “Oliver Tuist” i cili është mjuzikëll do të hapet audicion dhe thuhet se Adele do të marrë pjesë si të gjithë kandidatët e tjerë në audicion, pasi ajo nuk ka përvojë si aktore.


Filmi do të realizohet duke u bazuar në librin “Oliver Tuist” nga Charles Dickens dhe Adele mund të luaj rolin e Nancy-t.


Pra, ka shumë mundësi që Adele të jetë konkurrente në Oscar, përkrahë aktoreve të famshme e me përvojë në këtë industri.


Në të vërtetë Adele tashmë ka një Oscar, të cilin e ka fituar për këngën, Skyfall të interpretuar në filmin James Bond 007.

 

 

Leave a comment