Print this page

Google heq dorë nga shitja e tabletëve Android

Monday, 04 June 2018 15:02

besttest final0015google pixel c

Nuk është sekret se tabletët Android kurrë nuk kanë pasur shumë sukses në treg dhe prodhuesit kishin probleme me shitjet e dobëta dhe mungesën e aplikacioneve të dizajnuara për ekranet më të mëdha.


Edhe Google e njeh këtë gjendje, dhe kompania ka hequr pjesën për tabletë nga faqja zyrtare e Android.


Me një ndryshim kaq të madh, mbetet të shihet nëse OEMs, të cilët ende prodhojnë tableta Android, do të kenë sukses në të ardhmen.


Për ata që pëlqejnë ekranet e mëdha, të cilat zakonisht gjenden në tableta, Google po punon ende për të bërë aplikacionet Android të punojnë në platformën e OS Chrome dhe madje edhe më mirë, Chrome OS punon tani në formatet e tabletëve.