Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Alexa edhe në Apple Watch

Friday, 08 June 2018 14:09

apple watch pixabay full 1526281343357

Aplikacionet e Apple Watch nuk janë veçanërisht të shpejta dhe kjo nuk përbën përjashtim, por është një ide e mirë për të rritur cilësimin e kohës për aplikacionet në “Apple Watch” si kur shfaqet bosh, aplikacioni shkëputet nga shërbimi Alexa.

Nëse jeni të lodhur nga fakti se duhet të mbështeteni në Siri në Apple Watch-in tuaj, tani ka një mënyrë për të marrë asistentin Alexa të Amazon. Voice in a Can është një aplikacion i palës së tretë që ju lejon të bashkëveprojeni me Alexa në një Apple Watch.

 

Është një aplikacion i pavarur i Apple Watch, që do të thotë që ju nuk keni nevojë të lidhni një iPhone për të përdorur Alexa dhe e vetmja gjë që ju nevojitet është një sinjal Wi-Fi ose LTE në një Apple Watch modern.

 

Meqë kemi të bëjmë me një aplikacion të palës së tretë të Alexa, do të thotë gjithashtu që ju nuk do të jeni në gjendje ta përdorni atë për të bërë thirrje, për të luajtur muzikë ose për të bërë njoftime të Echo. Megjithatë, ajo do të mbështesë plotësisht funksionet e zgjuar të shtëpisë së Alexa.

 

Deri sa Amazon të mbështesë zyrtarisht Apple Watch ( u desh pak kohë për Alexa në iPhone), kjo është alternativa më e mirë për momentin, por çmimi është 1,99 dollarë, kështu që ju do të duhet të dëshironi vërtet Alexa për ta marrë parasysh këtë opsion.

Leave a comment