Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Kafja brokoli

Saturday, 09 June 2018 11:16

745.BROCCOLI

Për ata që nuk e preferojnë brokolin, por pëlqejn të mirat e tij, fal një metode të re të zbuluar ju mund ta konsumoni brokolin si lëng apo edhe si kafe.

Grupi i agrikulturës ‘Hort Innovation’ dhe Agjencia shkencore qeveritare australiane kanë marrë një sasi të brokolit dhe atë sasi e kanë shndërruar në pluhur.

 

Çdo dy lugë gjelle me këtë pluhur përmban rreth një servim brokoli, e që është burim i mirë i fibrave, vitaminës B6, vitaminës E dhe magnezit.

 

Një kafe në Melbourne ka filluar të eksperimentojë me pluhurin, duke e shndërruar atë në kafe.

 

Drejtori i Hort Innovation, John Lloyd, thotë se pluhuri është ideal edhe për smoothie, supa, etj.

 

maxresdefault

Leave a comment