Now Playing                 Marketing                Support Centre
The Music You Love    +383(38) 240 888    valarinore@yahoo.com       
 Listen on your:  android 2017 Android  iphone  iOS  

Largoni këto dy gjëra nga rrjetet sociale

Monday, 11 June 2018 13:16

social media

Publikimi i disa informatave personale në rrjetet sociale mund të jetë i dëmshëm për njerëzit. Data e plotë e lindjes dhe numri i telefonit nuk duhet të publikohen në këto rrjete.

 

Shumë njerëz e kanë shprehi që numrat e datës së lindjes t’i përdorin si fjalëkalime për kartelat e bankës apo platforma të tjera pagese. Të njëjtën gjë e bëjnë me numrat e tyre të telefonit.

 

Kjo u shërben vetëm hakerëve të cilët e kanë më të lehtë t’i gjejnë këto të dhëna nëse ato janë të publikuara në Facebook, Instagram, Twitter apo rrjete të tjera sociale.

Leave a comment